Make your own free website on Tripod.com
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

02/26/06

CLUB ΠΑΟΚ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"

Home
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΟΚ WORLD
ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ

 

   Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ !!!  

Ανακοίνωση 26/02/2006

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

 

         Με αφορμή την πρόταση των βετεράνων μας προς την ΝΟΜΑΡΧΙΑ για προαιρετική έκθεση στους μαθητές της Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ με θέμα τον ΠΑΟΚ και την προσφυγιά έχουμε να αναφέρουμε τα ακόλουθα:

          Η λέξη «προαιρετική» θα έπρεπε να καταστήσει το γεγονός λήξαν από μόνη της.

          Μια έκθεση ιδεών δίνει σε όλους το δικαίωμα να προβάλλουν τις απόψεις τους και θα ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στους τόσους «χιλιάδες» αριανούς μαθητές καθοδηγούμενοι από την «οικογενειακή γαλούχηση» να καταθέσουν την αρνητικότητα τους απέναντι στην αγαπημένη ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ.

          Αντιθέτως ακούσαμε κραυγές αγωνιάς και απειλών εν όψει εκλογών περί προσηλυτισμού, μεροληψίας και εύνοιας της ομάδας μας σε βάρος των υπόλοιπων ομάδων της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

          Ξαφνικά οι συμπαθείς όπως έχουν καταντήσει αριανοί συμπολίτες όχι μόνο θυμούνται και τάσσονται  υπέρ των δικαιωμάτων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και του ΗΡΑΚΛΕΩΣ αλλά αμφισβητούν και την προσφυγική προέλευση μας.

           Η πρόταση έγινε από τους βετεράνους μας για την συμπλήρωση 80 χρόνων από την ίδρυση μας και το ότι δεν έγιναν παρόμοιες προτάσεις σε ανάλογες καταστάσεις από τους βετεράνους των άλλων ομάδων δεν είναι κάτι που μας καθιστά υπευθύνους.

          Θα μας χαροποιούσε ιδιαίτερα μια ανάλογη πρόταση από τους βετεράνους του ΑΡΕΩΣ όπου οι οπαδοί μας μαθητές θα μπορούσαν να αντιπαραθέσουν τις θέσεις τους. Και αυτό γιατί και κρίση έχουν και ώριμοι είναι.        

          Έτσι ακολουθήσατε τον δρόμο του αποπροσανατολισμού του ίδιου σας του κόσμου από τα πραγματικά προβλήματα του ΑΡΕΩΣ και προσθέσατε άλλη μια επιτυχία στην διοίκηση σας απέναντι στον μισητό «παοκ» όπως μας αποκαλείται.

          Θα μπορούσαμε και εμείς να σας αντιπαραθέσουμε χαρακτηρισμούς όπως «αρουλης» «χαρουλης» «γειτονιά» και τόσα άλλα, αλλά αυτά πιστεύουμε στερούνται σοβαρότητας και είναι μόνο για απλή οπαδικη κατανάλωση.

          Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ενεργείται με τον ίδιο τρόπο.    Ας θυμηθούμε ότι πρώτα ζητήσατε να μην γίνει το κλειστό του ΠΑΟΚ και μετά ζητήσατε δικό σας γήπεδο.Το γεγονός είναι καταγραμμένο στον τύπο της πόλης μας και είχε και ως αποτέλεσμα και το «ραντεβού» στο βόλεϊ με τα γνωστά αποτελέσματα.

          Καταλαβαίνουμε την απογοήτευση και πικρία σας βλέποντας σε μια πόλη στην οποία εγκατασταθήκατε νωρίτερα από εμάς να καταντάτε απλοί φιλοξενούμενοι. Καταλαβαίνουμε την ανάγκη δημιουργίας ενός εχθρού ο οποίος θα ξεπλύνει από επάνω σας τα κακουργήματα εναντίον του ΑΡΕΩΣ.

          Ένας εχθρός από την μια ανύπαρκτος, ανοργάνωτος με έναν κόσμο «μύθο» μηδαμινό και τιποτένιο που από την άλλη έχει καταφέρει να διαπράξει τόσα δεινά απέναντι στον γίγαντα  και με ανυπέρβλητη δύναμη  και τεράστια δυναμική ΑΡΗ.

          Αισθανόμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε αν και τόσο λίγοι να υπερπηδήσουμε αυτό το τεράστιο εμπόδιο που λέγεται ΑΡΗΣ και να τον οδηγήσουμε με την «εργατικότητα» μας στην κατηγορία που δεν αναλογεί σε ένα «αφεντικό».

          Για την δική μας καταγωγή,  το Κ τα ξεδιαλύνει όλα και μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Για την δική σας καταγωγή προτείνουμε να γίνει ένα ερώτημα σε μορφή έκθεσης σε όλα τα λύκεια της χώρας.

          Έως τότε καλούμε τους συμπαθείς συμπολίτες να συνεχίσουν το προπαγανδιστικό τους έργο μέσω της αγαπημένης τους ασχολίας με τα σπρέι.

          Αποτελεί μια εικαστική παρέμβαση στην πόλη και το μόνο που δίνει, είναι ύπαρξη στην ανυπαρξία τους.

ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΄΄ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ΄΄     24/02/06

 

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ… 

 

Την Τετάρτη 22\2\06 συμμετείχαμε κι εμείς στη συμβολική «κατάληψη» του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ μαζί με οργανωμένους και μη οπαδούς της ομάδας μας. Είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε με τον πρόεδρο κ. Κατσαρή, που εξάλλου αυτός ήταν ο πρωταρχικός στόχος της κίνησης μας. Εκθέσαμε τις αγωνίες και τους προβληματισμούς μας για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα ακούμε ή διαβάζουμε τον τελευταίο καιρό. Τις λεπτομέρειες γι’αυτά που ειπώθηκαν κρίνουμε ότι δεν χρειάζεται να τις αναφέρουμε την παρούσα χρονική στιγμή. Άλλωστε δεν είναι κάτι που ενδιαφέρει άμεσα, και επιφυλασσόμαστε για το μέλλον.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί ιδιαίτερα είναι η στάση του κ. Κατσαρή. Έδειξε να είναι ενήμερος για τα πάντα και δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα βγει δημόσια να πάρει θέση. Κλείνοντας το θέμα αυτό, θα πούμε ότι σε όσα άκουσε από την πλευρά μας ήταν καταφατικός. Περιμένουμε από δώ και πέρα οι πράξεις του να συμβαδίσουν με το λόγια του. Ίδωμεν….

Από την άλλη πλευρά παρατηρούμε μία σύγχυση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες. Οι άχρηστοι διαχειριστές διόρθωσαν για μία ακόμη φορά το λάθος τους με λάθος. Απομάκρυναν τον Κωστίκο και πήραν έναν άλλον προπονητή που προκειμένου να κρατήσει τον γούμενο στη θέση του δεν θα διστάσει να τον αντικαταστήσει με κάποιον άλλο.

Ας αφήσει λοιπόν, ο νέος προπονητής τις υπαγορευμένες δηλώσεις και τα καλέσματα, και ας αφοσιωθεί στο έργο του. Δηλώσεις τύπου “ο κόσμος χρειάζεται στα δύσκολα” είναι τουλάχιστον δηλώσεις λαϊκής κατανάλωσης, όταν όλοι γνωρίζουν ότι στον Π.Α.Ο.Κ. δεν ξέρουμε την σημασία της λέξης “εύκολα”.

Μέσα στη γενική τους θολούρα προχώρησαν στην απόσυρση των μηνύσεων εναντίον των Σπάθα - Βούλγαρη και της παρέας της παράγκας, ενώ σε δικούς μας οπαδούς βέβαια δεν ξεχνάνε να κάνουν μηνύσεις! Από τη μια ο μεγάλος ΠΑΟΚΤΣΗΣ Κασιμάτης είναι εκτός Λίγκας και από την άλλη ο Καλύβας κάνει ό,τι γουστάρει, απέδειξε ότι λειτουργεί μόνο για την προσωπική του προβολή και συμφέρον, ντροπιάζει την περηφάνια και την ιστορία του συλλόγου, εκμεταλλευόμενος την ανυπαρξία της διοίκησης. 

 

ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ…

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΄΄ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ΄΄  20/2/06

Α Π Ο Χ Η

 

    Η τελευταία μας εκτεταμένη ανακοίνωση σχετικά με τις θέσεις μας απέναντι σε όσα συμβαίνουν στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ είχε σταλεί στις 12.2.2005 μία μέρα πριν από τον αγώνα με τον ΗΡΑΚΛΗ στο Καυτατζόγλειο. Αν αναδημοσιεύαμε εκείνη την ανακοίνωση σήμερα θα ήταν το ίδιο καυστική και επίκαιρη και θα μας έβγαζε από την ανάγκη για την δημιουργία μιας νέας. Υπάρχει όμως μια σημαντική διαφορά στην ανακοίνωση εκείνη προτρέπαμε τον κόσμο να ανηφορίσει στο Καυτατζόγλειο αναφέροντας σχετικά: «ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΠΟΜΠΕΣ. ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ.» Ένα χρόνο μετά ο οργανωμένος κόσμος αποφασίζει ΑΠΟΧΗ την οποία και θα ακολουθήσουμε. Έτσι και αλλιώς η ΑΠΟΧΗ έχει αρχίσει σιωπηλά εδώ και πολύ καιρό από μεγάλο κομμάτι του κόσμου μας. Ακόμη και κάτοχοι διαρκείας έκοψαν την ΤΟΥΜΠΑ όχι τόσο για την πορεία της ομάδας αλλά για την κοροϊδία όπου αντί για την επίτευξη της εξυγίανσης προκύπτει η χρεοκοπία. Και εμείς, στηρίζοντας την πώληση των διαρκείας το καλοκαίρι και με την έλευση του Ζαγοράκη πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να δώσουμε στην ομάδα αυτό που ήταν πασιφανές ότι δεν μπορούσε να προσφέρει ο Γούμενος. ΤΗΝ ΩΘΗΣΗ. Βάζοντας στην άκρη μηνύσεις που εκκρεμούν εναντίον του προέδρου μας και θέλοντας να μην πάει άλλη μια χρονιά χαμένη στηρίξαμε δυστυχώς έναν ΑΝΙΚΑΝΟ. Γιατί το ότι δεν έχει χρήματα και επάγγελμα το ξέραμε, το ότι όμως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τα χρήματα του κόσμου και να κλείσει συμφωνίες θετικές για τον σύλλογο είναι δείγματα καθαρά ανικανότητας. Αφού συναινέσαμε λοιπόν και εμείς στο σλόγκαν «ΦΕΡΤΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΩ» μαθαίνουμε το τελευταίο διάστημα μέρα με τη μέρα ότι όχι μόνο πρόοδο δεν θα έχουμε αλλά και ότι για άλλη μια φορά κάτι θα κοπεί για να σωθεί κάτι άλλο. Θα κόψουμε το χέρι για να σωθεί το πόδι; Θα κόψουμε το πόδι για να σωθεί το χέρι; Πάντως στο σώμα του ΠΑΟΚ για άλλη μια φορά συντελούνται ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

 

ΕΝΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ …………….

 

      Ανυπόσπαστο τμήμα της ιδεολογίας μας και βασικό συστατικό της είναι η λέξη ΕΚΔΡΟΜΗ. ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. Αυτές που μας ανέδειξαν πρωταθλητές στα μάτια των αντιπάλων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μια εξαναγκαστική «εκδρομή» άλλωστε ήταν η αιτία για την μετέπειτα ίδρυση μας…. Ο ΞΕΡΙΖΩΜΟΣ…. Για εμάς δεν υπάρχουν εντός και εκτός, ο ΠΑΟΚ όπου και να αγωνίζεται πρέπει να ακολουθείται και να υποστηρίζεται. Για εσάς όμως τις έχει να προσφέρει μια παρουσία εκτός αφού τα χρήματα πάνε στον αντίπαλο; Ακόμα και όσοι καταφέρνουμε να παρευρεθούμε (βλέπε Περιστέρι) με δική σας προτροπή και υπόδειξη προς την αστυνομία εξαναγκαζόμαστε να κρύψουμε οτιδήποτε ασπρόμαυρο και ότι φέρει το ΔΙΚΕΦΑΛΟ. Ασέβεια εκ μέρους σας όχι μόνο σε εμάς που βρεθήκαμε στο Περιστέρι αλλά κυρίως σε όσους ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ τους εκδράμοντας με τον ΠΑΟΚ ντυμένοι στα ασπρόμαυρα. Και αφού καταφέρατε να εξαφανίσετε το ασπρόμαυρο από την κερκίδα πάλι καλά που το επιτρέπεται στους παίκτες τις ομάδας γιατί το  τελευταίο διάστημα δείχνουν ότι δεν γνωρίζουν τι φανέλα φοράνε. Από μέρους μας αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στους πιτσιρικάδες. Αλλά και πιτσιρικάδες δεν βλέπουμε. Το ότι τους αγχώνει ο κόσμος είναι ειλικρινά επινόηση ορισμένων που μέσω των ΜΜΕ το έχουν αναπαράγει στον κόσμο που δεν έρχεται στο γήπεδο, γιατί εμείς που πηγαίνουμε δεν το έχουμε αντιληφθεί να συμβαίνει. Οι παίκτες και ο προπονητής δεν είναι άμοιροι ευθυνών για την σημερινή κατάσταση (ΑΠΟΧΗ) και με οποιαδήποτε είτε  δήλωση τους είτε ενέργεια περισσότερο επιβαρύνουν τόσο την θέση τους όσο και την ίδια την κατάσταση. Μετά το καλοκαιρινό “REVOLUTION” ζητείται “SOLUTION” και εάν η ΑΠΟΧΗ το καταφέρει ή όχι θα το δούμε πιστεύουμε σύντομα. Πάντως δεν βλέπουμε τον λόγο για τον οποίο φίλε ΠΑΟΚΤΣΗ σε πειράζει να μην παρακολουθήσεις έναν αγώνα με τον ΟΣΦΠ (όπου έντεχνα μας έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον εδώ και χρόνια) και δεν σε πειράζει που σου απαγορεύεται να παραστείς στο γήπεδο της Λάρισας; Για πιο λόγο δεν σε πειράζει που θα παρακολουθήσεις έναν αγώνα όπου ο ΠΑΟΚ θα παίξει ρόλο για άλλη μια φορά ρυθμιστή και όχι πρωταγωνιστή στο πρωτάθλημα; Η ΑΠΟΧΗ μας για 2 ώρες από την ΤΟΥΜΠΑ πρέπει να αναπληρωθεί από αμέτρητες ώρες αγώνα και συμμετοχής κόντρα σε ότι πάει πίσω τα όνειρα μας. Πρέπει να γίνει η αρχή για την ενεργοποίηση των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ που άραξαν των συνδεσμιτών που σιχάθηκαν.

     ΘΑ ΞΑΝΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΩΝ ΟΤΑΝ ΠΕΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΡΑΜΑ ΜΕ ΕΜΑΣ, ΜΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ) ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ: “ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ…”   ΑΛΛΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΛΕΨΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟ UEFA ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΡΙΜ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.  

  

 

 

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ...

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 12/2/05

ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ...

1984-1985

Ο Π.Α.Ο.Κ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΞΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.

Σε 15 εντός έδρας αγώνες κόβονται συνολικά  338760 εισιτήρια και ο μέσος όρος 22584 τα λέει όλα .Η εμπορικότητα της ομάδας στα εκτός εκπληκτική .Στους 2 αγώνες στο Ο.Α.Κ.Α με Π.Α.Ο και Ο.Σ.Φ.Π κόβονται 74043 και 57581 αντίστοιχα . Στα  Τρίκαλα γίνεται προσκύνημα στο 1-0 με τον τιμωρημένο ΗΡΑΚΛΗ: 17020 εισιτήρια (πληρότητα 100% και βαλε). Την ίδια χρόνια για το θεσμό του κυπέλλου κόβονται με Π.Α.Ο στον ημιτελικό 40561 εισιτήρια και στον τελικό με ΑΕΛ στο Ο.Α.Κ.Α 24994 με τα 2/3 των φιλάθλων να είναι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ Να σημειωθεί η ανυπαρξία όλων των αντίπαλων οπαδών αυτή τη χρονική περίοδο στη ΤΟΥΜΠΑ. Δηλαδή μια ΤΟΥΜΠΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ 100%.

 

20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΤΙ;

ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ;

Η ΑΡΠΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΟΥΜΠΑΣ;

Εχθρός κάθε άγνωστος Χ ( ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Η ΑΟΡΑΤΟΣ) φθάνει ο Π.Α.Ο.Κ και η νέα ΤΟΥΜΠΑ να μην πέσουν σε ξένα χέρια...

ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ;

Ο Π.Α.Ο.Κ είναι ιδέα μας λέτε ξαφνικά και για να τον αγοράσεις πρέπει να τα ακουμπήσεις αδρά...

ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΑ ΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ;

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ;

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ;

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ;

Η χωρητικότητα της ΤΟΥΜΠΑΣ μειώνεται χρόνο με το χρόνο εσκεμμένα. ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΛΑΜΑΡΙΝΑ.

Η συνταγή η ίδια. Ανύψωση του λαού και του ηθικού του έως ένα σημείο και την κρίσιμη ώρα και ενώ βρισκόμαστε λίγο πριν το ‘ΟΝΕΙΡΟ’, σφαλιάρα και ξανά από την αρχή .Η λέξη γνωστή...ΥΠΟΜΟΝΗ...

Η ψυχολογία και υπερηφάνεια του συλλόγου και του κόσμου συνθλίβεται από τις εντεταλμένες ανάξιες ομάδες ανθρώπων να οδηγήσουν την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ στην κορυφή.

Σε όλα τα παραπάνω προστίθεται και η ενορχηστρωμένη προσπάθεια αφανισμού των συνδέσμων. Ο διαχωρισμός σε αλήτες- συνδεσμιτες και στον υπόλοιπο αγνό λαό της ομάδας μας, ο οποίος παρουσιάζεται ότι διαφοροποιείται σε κάθε ενέργεια μας η απέχει από το γήπεδο λόγω της δικής μας παρουσίας σε αυτό. Άρα εμείς είμαστε η αιτία του κακού. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

 

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ;

Πότε έντεχνα να μας εξυψώνει και να μας κολακεύει εκθειάζοντας μας για SOLD OUT στα αστεία για τον Π.Α.Ο.Κ  νούμερα των 18000 εισιτηρίων (όταν πριν 20 χρόνια  15000 κόσμου παρακολουθούσε ένα τοπικό ντέρμπυ μεταξύ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ) και πότε να μας προσδιορίζει αρνητικά όταν υπάρχει μορφή αντίδρασης ενάντια στα συμφέροντα τους.

Λαέ του Π.Α.Ο.Κ αυτό τον Π.Α.Ο.Κ οραματίζεσαι; Επιτυχημένο στη 3η θέση;

Αυτή την ΤΟΥΜΠΑ γνώρισες; SOLD OUT με 18000 εισιτήρια; Με την μισή ΤΟΥΜΠΑ κενή και φρούριο για να υποδεχτεί τους οπαδούς των Ο.Σ.Φ.Π- Π.Α.Ο- Α.Ε.Κ όταν στα αντίστοιχα αντίπαλα γήπεδα είμαστε (και καλώς είμαστε) σε απόσταση αναπνοής;

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.ΟΚ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ.

ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ η ίδια του η διοίκηση. ΜΗΝΥΣΕΙΣ,  ΑΠΕΙΛΕΣ, ΔΙΩΞΕΙΣ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ.

Νεαρά ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ακολουθούν το δρόμο της δικαιοσύνης επειδή απλά άναψαν ένα πυρσό. ΠΑΝΩ χωρίς υβριστικό περιεχόμενο απαγορεύονται να αναρτηθούν. ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ παρακολουθούνται μέχρι τα σπίτια τους από άνδρες της ασφάλειας και δέχονται προειδοποιητικές συστάσεις. Η καχυποψία ανάμεσα μας έντονη. Άνδρες των SECURITY πανηγυρίζουν τα γκολ των αντίπαλων. ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.

 

1979-1980.

Π.ΑΟ.Κ-Π.Α.Ο: 0-2. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΛΙΤΣΑΣ.

Η αλλοίωση αποτελέσματος γίνεται γνωστή και ο κόσμος αντί να φεύγει πληθαίνει αφού συρρέει και άλλος μαζικά στην ΤΟΥΜΠΑ.

Ο ΛΑΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ…

 

…ΣΗΜΕΡΑ…ΑΠΑΞΙΩΣΗ.

ΗΡΑΚΛΗΣ – Π.Α.Ο.Κ την ΚΥΡΙΑΚΗ στο καυτατζογλειο. Θα πάρουμε 2000 εισιτήρια και δημοσιογραφικοί κύκλοι διαδίδουν χλευαστικά ότι είναι αδύνατον να εξαντληθούν.

ΛΑΕ του Π.Α.Ο.Κ μην δηλητηριάζεσαι από τις αλλοπρόσαλλες και όχι μόνο εκπομπές .ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ,  ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ.

Κυκλοφόρησε και ένα ανέκδοτο. Στο καυτατζογλειο με …πορεία!!!

Παρέες και μεμονωμένοι από κάθε γειτονιά θα ανηφορίσουμε κατά χιλιάδες στο καυτατζογλειο το οποίο θα  ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

Για το σύνδεσμο μας ακούσαμε διάφορα το τελευταίο διάστημα. Μετά τα εσωτερικά μας ξεκαθαρίσματα ερχόμαστε δριμύτεροι και ορεξάτοι όσο ποτέ άλλοτε. Κάνουμε γνωστό ότι ο κύριος μας πυρήνας βρίσκεται ξανά στη ΘΥΡΑ 4 αναγνωρίζοντας ότι η θέση μας πρέπει να είναι στη συγκεκριμένη κερκίδα.

 Πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε τη νέα μας διεύθυνση και το νέο μας τηλέφωνο. Έως τότε ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ.

Π.Α.Ο.Κ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ, 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ…

…ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.

 

Υ.Γ: 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.

 

 

 

ΜΕ ΠΩΡΩΣΗ

           

CLUB Π.Α.Ο.Κ  ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

 

Home | ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ | ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | ΠΑΟΚ WORLD | ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | ΙΣΤΟΡΙΚΟ

This site was last updated 02/26/06 Copyright 2003  Pashalis